FAQ-Commissiewerk

Ja, we bieden aangepaste formaten voor kunstwerken. Als je de formaten die je wilt niet kunt vinden, kun je je bestelling aanpassen.

Om een persoonlijk of uniek werk aan te vragen, kunt u ons uw verzoek sturen via ons contactformulier. De kunstenaar neemt direct contact met je op om je wensen te begrijpen en een offerte op te stellen.

Absoluut, je kunt vragen om je persoonlijke werk in te lijsten volgens jouw voorkeuren. De kunstenaar werkt met je samen om aan je wensen te voldoen.

Het is belangrijk om te weten dat het herroepingsrecht niet van toepassing is op gepersonaliseerde bestellingen. Alle verkopen zijn definitief. Dit betekent dat gepersonaliseerde bestellingen niet kunnen worden geretourneerd of terugbetaald, tenzij er een probleem is met de kwaliteit of conformiteit van het werk.

Ja, voor zover mogelijk kun je wijzigingen met de kunstenaar bespreken terwijl je gepersonaliseerde bestelling wordt gemaakt. Houd er echter rekening mee dat grote wijzigingen aanpassingen aan de oorspronkelijke offerte kunnen vereisen.