Wat is digitaal schilderen?

Digitale schilderijen zijn kunstwerken die zijn gemaakt met digitale gereedschappen en technieken. In plaats van traditionele methoden zoals olieverf of aquarel te gebruiken, maken kunstenaars deze schilderijen met behulp van een computer, grafisch tablet of zelfs een smartphone. Het lijkt een beetje op schilderen, maar dan met elektronische hulpmiddelen in plaats van kwasten en doeken.

Artiste peintre belge en création - Laetitia Nemery - art abstrait digital

Waarom ben je digitaal gaan schilderen?

Ik begon aan een backpackreis van een jaar, een spannend avontuur maar met één grote uitdaging: het was onmogelijk om mijn traditionele schilderspullen mee te nemen. Wanhopig op zoek naar een manier om mezelf artistiek te blijven uitdrukken en toch mobiel te blijven, vond ik de ideale oplossing in de overstap naar digitaal schilderen. Mijn iPad werd mijn favoriete gereedschap en gaf me de vrijheid om te schilderen waar ik ook heen reisde, terwijl de kwaliteit en diepte van mijn kunst behouden bleven.

Artiste peintre belge entrain de peindre sur un Ipad, art abstrait en peinture numérique

Hoe werkt digitaal printen?

Met digitaal afdrukken kun je je schilderij personaliseren! Van de keuze van het afdrukmedium tot het formaat, het ligt allemaal in jouw handen!

Kunstwerken op maat voor je huis!

Kies je schilderij
Vind het schilderij van je dromen in mijn collectie!
Kies uw ondersteuning
Ruwer en mat of verfijnder en glanzend? Kies tussen een afdruk op mat Alu-Dibond of glanzend Alu-Dibond.
Kies je formaat
Personaliseer je schilderij zoals jij wilt! Klein formaat voor op kantoor of groot formaat voor in de woonkamer? De keuze is aan jou!
Bestel je eigen schilderij op maat!
Hang je foto op en bewonder je nieuwe huis!

Kunstafdruk op Alu-Dibond

We gebruiken originele 3 mm dikke Alu-Dibond® vellen die speciaal zijn ontworpen voor digitaal printen. Deze platen bestaan uit een zwarte polyethyleen kern gecoat met aluminium, met een witte aluminium laag. De zwarte randen van deze vellen voegen een opmerkelijke esthetiek toe aan onze fine art prints op Alu-Dibond.

Impression d'art - peinture numérique sur Aluminium Dibond mat Impression d'art - peinture numérique sur Aluminium Dibond brillant

Kun je het gewenste formaat niet vinden?

Heb je een groter formaat nodig dan op de site wordt aangeboden? Natuurlijk is het mogelijk!

Stuur me je verzoek en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Wat is er? Klaar om te beginnen?