FAQ Terugzending

Je hebt 14 dagen vanaf de levering van je bestelling om je herroepingsrecht uit te oefenen. Tijdens deze periode kun je nieuwe (ongeopende en/of ongebruikte) producten retourneren door de onderstaande instructies te volgen.

Om een product te retourneren, moet de koper zijn of haar intentie om afstand te doen van het product melden via e-mail of met behulp van ons herroepingsformulier. Stuur de nieuwe, ongeopende en/of ongebruikte artikelen samen met het bestelnummer naar het adres dat we je zullen geven. De kosten voor het terugzenden van de goederen en de bijbehorende risico’s zijn voor rekening van de koper.

Als de periode van 14 dagen verstrijkt op een zaterdag, zondag of feestdag, wordt deze verlengd tot de volgende werkdag.

Als je een beschadigd pakket ontvangt, laat het ons dan per e-mail weten en voeg ten minste twee foto’s van de schade bij. Wij zullen u informeren over de retourprocedures en de kosten zijn voor onze rekening.

Neem in het geval van een niet-conform product per e-mail contact met ons op, voorzien van een foto van het product en een factuurbewijs. Wij informeren u over de procedures voor het retourneren van de goederen en de kosten zijn voor onze rekening.

Restituties worden gedaan binnen maximaal 30 dagen nadat we de producten hebben ontvangen. Terugbetalingen worden gedaan via dezelfde betaalmethode die is gekozen toen de bestelling werd geplaatst.