FAQ Betaling

We accepteren verschillende betalingsmethoden voor je bestellingen. Je kunt betalen met een creditcard (Visa, Mastercard), Bancontact of bankoverschrijving.

Al onze online betalingen worden verwerkt via Stripe, een veilig betalingssysteem. Wanneer je je bestelling afrondt, word je doorgestuurd naar de Stripe-betaalpagina waar je je betaalmethode kunt kiezen en de benodigde informatie kunt invoeren.

Ja, Stripe is een PCI Level 1 serviceprovider, wat staat voor het hoogste beveiligingsniveau voor het verwerken van betalingen. Je kunt erop vertrouwen dat de betalingsgegevens die je verstrekt veilig zijn. Ga voor meer informatie over de beveiliging van Stripe naar www.stripe.com.

Als je ervoor kiest om per bankoverschrijving te betalen, krijg je zodra je bestelling compleet is onze bankgegevens om de overschrijving uit te voeren. De verwerkingstijd kan variëren afhankelijk van je bankinstelling, maar duurt over het algemeen enkele werkdagen.

Als je eenmaal je bestelling hebt geplaatst, kan het moeilijk zijn om je betaalmethode te annuleren of te wijzigen. We raden je aan zo snel mogelijk contact op te nemen met onze klantenservice als je je zorgen maakt over je betaling.